Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση / Έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Αντικαταβολή, με την παραλαβή της παραγγελίας σας
  • Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα με ασφάλεια που εξασφαλίζεται από την Τράπεζα Alpha Bank (η συναλλαγή δεν πραγματοποιείται στον ιστότοπό μας αλλά σε ειδικό ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον της Τράπεζας Alpha Bank).

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, αγορές αξίας άνω των 500€ θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση / Έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα (VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DINERS)
  • Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Λογαριασμοί Τραπεζών

Τράπεζα Alpha Bank

  • Αριθμός λογαριασμού: 5100 5100 0200 2019 214
  • IBAN: GR63 0140 5100 5100 0200 2019 214
  • Δικαιούχος: ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank, η οποία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Ακύρωση Συναλλαγών

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν επιβαρυνόμενος των εξόδων επιστροφής (κούριερ, μεταφορική, ταχυδρομείο) η οποία θα γίνεται με δική του ευθύνη. Διευκρινίζεται ότι η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός των ως άνω ημερών (απόδειξη ημερομηνίας αποστολής: η σφραγίδα του κούριερ ή του ταχυδρομείου ή σε κάθε άλλη περίπτωση η ημέρα παραλαβής του προϊόντος από την εταιρεία μας).

Προκειμένου να ασκηθεί το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα πρέπει τα προϊόντα που επιστρέφονται να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, πλήρη και χωρίς καμία φθορά, σφραγισμένα και να συνοδεύονται από τα πλήρη σχετικά παραστατικά.

Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε παρακάτω: https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm.

Μετάβαση στο περιεχόμενο