Πληροφορίες Αγορών

Προς διευκόλυνση της αναζήτησης των χρηστών, τα προϊόντα κατηγοριοποιούνται σε 5 κεντρικές κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει υποκατηγορίες, που εμφανίζονται στην αριστερή στήλη της οθόνης. Για την υλοποίηση της παραγγελίας ο χρήστης επιλέγει το προϊόν που τον ενδιαφέρει και στην συνέχεια καθοδηγείται βήμα προς βήμα έως την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές. Εφόσον ο χρήστης επιθυμεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας του, πριν την ολοκλήρωση αυτής, και να επιλέξει άλλα προϊόντα. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο χρήστης λαμβάνει από το www.gs-kosmima.gr μέσω email την επιβεβαίωση και τον αριθμό της παραγγελίας.

Το www.gs-kosmima.gr ενημερώνει τον πελάτη για την αποστολή της παραγγελίας ενώ του γνωστοποιεί και τον αριθμό αποστολής, όταν η αποστολή γίνεται μέσω εταιρείας courier. Με αυτόν τον τρόπο του δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθεί την πορεία της παραγγελίας του. Σε περίπτωση που στη παραγγελία προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε αποστέλλεται στον χρήστη αντίστοιχο e-mail ή εναλλακτικά πραγματοποιείται επικοινωνία στα τηλέφωνα που ο χρήστης έχει γνωστοποιήσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο διαδικτυακό μας τόπο.

Τιμές
Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Το www.gs-kosmima.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο χρήστης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.

Χρόνος αποστολής
Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται συνηθώς σε 4 έως 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Το www.gs-kosmima.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη διεκπεραίωση παραγγελίας σε περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας ή κατάργησης προϊόντων.

Τρόπος αποστολής
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται συνήθως μέσω ταχυμεταφορικής εταιρείας ενώ μπορεί να γίνει και μέσω μεταφορικής εταιρείας για προϊόντα μεγάλου όγκου ή κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη .

Μετάβαση στο περιεχόμενο